Word donateur!

Steun onze missie en doe een gift!

De Vereniging voor Intersekse Personen is vandaag volledig afhankelijk van giften. Elke geschonken euro wordt ingezet ten behoeve van onze gemeenschap. De fondsen die wij vandaag bij elkaar brengen gaan in de eerste plaats naar onze aanwezigheid op het web, het creëren van informatiebrochures, -flyers en -folders om onze verschillende doelpublieken (donateurs, scholen, jongeren, leerkrachten, ouders…) te informeren, de organisatie van onze maandelijkse bijeenkomsten, enzovoort.

Met jouw bijdrage kunnen wij onze activiteiten voortzetten. Dank zij jouw bijdrage kunnen wij groeien en verdiepen. Dank zij jouw bijdrage kunnen wij intersekse mensen een stem geven en ervoor zorgen dat onnodige chirurgische ingrepen vermeden worden.

Wil je ons financieel steunen?

Schrijf je donatie over op de bankrekening van de Vereniging voor Intersekse Personen VZW:

Vereniging voor Intersekse Personen VZW
Quinten Metsijslaan 12
1861 Wolvertem
IBAN: BE23 7512 1004 8991

Vermeld je naam, voornaam, je e-mail adres en geef aan dat het om een donatie gaat. Alvast dank om ons te willen steunen!

Of, klik op de knop hieronder en ga onmiddellijk aan de slag:


Wil je als donateur liever eerst een persoonlijk contact alvorens iets te schenken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen eerstdaags contact met je op.